CAP DE PROJECTES

Publicada: viernes, 1 de diciembre de 2017

Tornar a ofertes

Descripció


Es cerca Cap de Projectes per tal d'assumir l’execució i coordinació de projectes tècnics de l’àmbit de les llicències d’activitat i tramitacions administratives, impulsar l’organització i el lideratge de nous projectes, tant des de punt de vista tècnic com de gestió, repartint càrregues de treball i assegurant els lliuraments als clients amb solvència i eficiència.

Vacants


1

Contingut


Busquem una persona amb experiència d’almenys 2 anys en el sector de tramitació de llicències d’activitats, en la gestió de residus, execució de projectes d’enginyeria, amb visió estratègica i clara orientació a resultats, que aporti a l’equip d’autonomia, pro activitat i resultats.
Persona flexible, especialitzada amb procediments i llenguatge de l’administració pública, i amb capacitat per motivar i gestionar un equip humà reduït.
Es valorarà positivament la seva capacitat per planificar i organitzar tant activitats com recursos i la seva orientació al treball en equip.
Formació universitària (Enginyeria Tècnica o Superior)

Localitat, Província


CAMARLES

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudios post-secundarios, Enseñanzas universitarias de 1 er y 2º ciclo, de sólo segundo ciclo y equivalentes (licenciados)

Permisos de Conduir


B

Es requereix vehicle propi


Idiomes

Idioma Nivell Lectura Nivell Escriptura Nivell Parlat
Català Nativo Nativo Nativo
Inglés Alto Alto Alto

Ocupacions

Ingenieros de Instalaciones
Ingenieros Ambientales
Diseñadores Técnicos Industriales

Àmbits on es desenvoluparà el lloc de treball


Provincial

Comparteix aquesta oferta