Ofertes

Ofertes

Data Títol Localitat Vacants Estat
15/01/2019 Operaris/es de neteja de vidres
Lloc de residència dels candidats: Tortosa - Roquetes - Jesús (preferiblement) Descripció del lloc de treball: Netejadors/es de vidres, plena disponibilitat a l’adaptació als canvis en sistemes de treball, pel que s’ofereix formació continuada a càrrec de l’empresa en sistema innovadors de neteja de vidres. Tasques que realitzarà: Netejar vidres, pàrquings, oficines, escales, escoles, piscines, etc. Requisits mínims: De 25 a 45 anys, dona o home, amable, simpàtic/a, disposició a treballar en equip, disponibilitat a la polivalència, carnet de conduir i cotxe propi, compromís i vocació de servei, així com voluntat de fer la feina molt ben feta. Experiència en neteja de vidres, molt valorable. S'ofereix: Formació continuada al sector de la neteja. Incorporació a empresa líder al sector
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
07/01/2019 MECÀNIC MAQUINÀRIA INDUSTRIAL
Empresa important de Tortosa recerca mecànic maquinària industrial.
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
20/12/2018 Dependent/a
Empresa del sector de la metal·lúrgia requereix dependent/a
CAMARLES 1 Activa Veure oferta
18/12/2018 FONTANER ( LAMPISTA) OFICIAL DE 2ª I TÈCNIC CALEFACCIÓ. (HOLANDA)
Empresa del sector construcció , cerca oficials del sector construcció per la seva oficina Central ubicada a Holanda. Tasques desenvolupades: Instal·lació de canonades i calefacció. Instal·lació xarxa d’aigua de pluja i fecal. Muntatge de calderes i radiadors. Instal·lació de canonades d’aigua calenta i freda ( coure, reticulat, electrosoldable, multicapa) Lectura de plànols per les instal·lacions d’equips ( canodades, vàlvules, desaigües, escalfadors i sanitaris)
ELX/ELCHE 4 Activa Veure oferta
18/12/2018 TORNER AMB CONEIXEMENTS DE CNC ( HOLANDA)
Empresa del sector construcció , cerca oficials del sector construcció per la seva oficina Central ubicada a Holanda. Tasques a desenvolupar: Programació del torn CNC amb control de peu de màquina. Canvi d’eines i preparació de la màquina. Fabricació de sèries curtes de recanvis de “matriceria” Control del funcionament del torn Fabricació sobre plànol o peça acaba.
ELX/ELCHE 3 Activa Veure oferta
18/12/2018 ELECTRICISTA (HOLANDA)
Empresa del sector construcció , cerca oficials del sector construcció per la seva oficina Central ubicada a Holanda. Tasques a desenvolupar: Construcció e Instal·lació : Sistemes Elèctrics, Punts Wi-Fi, línies d’il·luminació, Cables conductors i Sistemes Alta Tensió. Soldadura de caixes centrals.
ELX/ELCHE 3 Activa Veure oferta
18/12/2018 SOLDADOR AUTOGEN (HOLANDA)
Empresa del sector construcció , cerca oficials del sector construcció per la seva oficina Central ubicada a Holanda. Tasques a desenvolupar: soldadura autògena.
ELX/ELCHE 3 Activa Veure oferta
17/12/2018 ELECTROMECANIC TORTOSA
Empresa del Sector Electromecànic precisa incorporar de manera immediata electromecànic amb experiència mínima acreditable d'un anys. Contracte temporal a jornada completa (partida) de dilluns a divendres. Salari segons conveni. Formació CFGM branca mecànica o elèctrica.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
14/12/2018 ORIENTADOR JOVES TORTOSA
Orientador/a per Grup de Joves en Formació Categoria laboral: Graduat Tipus de contracte: Un any amb període de prova Jornada laboral: Jornada Completa Sou: Segons conveni col·lectiu d’acció social amb infants, joves, famílies i d’altres en situació de risc. Formació requerida: Grau/Llicenciat/Diplomat en: - Psicologia - Pedagogia - Psicopedagogia - Educador Social - Similars Es valorarà titulació acadèmica i experiència en àmbit de treball amb joves i formació Les persones interessades enviar currículum a: info@esplaiblanquerna.com Assumpte: Oferta de treball
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
13/12/2018 GEROCULTOR AMETLLA DE MAR / DELTEBRE
Les tasques són la d’ assistir a la persona usuària del centre en la realització de les activitats de la vida diària que no puguin realitzar per ells mateixos, degut a la seva falta d’ autonomia i efectuar aquelles tasques dirigides a la seva atenció personal. Realitzar acompanyament en la vida diària. Coordinació amb responsables de torn i càrrecs de coordinació i direcció del centre. El format que treballem és setmana curta setmana llarga (Dimarts, Dijous i Divendres // Dilluns, Dimecres, Dissabte i Diumenge). Requisits: Mínima experiència acreditable en el camp de la geriatria com a Auxiliar. Formació reglada de: CP en Atenció a Persones en situació de dependència tant a domicili com a institucions FPGM Auxiliar d’infermeria. FPGM Auxiliar de Clínica. FPGM Tècnic en cures d’auxiliar d’infermeria. FPGM d’Auxiliar de psiquiatria. FPGS d’Integració Social.
TORTOSA 3 Activa Veure oferta
05/12/2018 FRIGORISTA
Frigorista per a important empresa del Baix Ebre
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
26/11/2018 LEAD MANAGER
Debido al crecimiento de la empresa en España necesitamos reforzar el equipo de Marketing con un LEAD MANAGER en la oficina de Tortosa (headquarter). Un Lead Manager se encarga de nutrir y tratar leads y contribuye en la conversión de un mayor ratio de leads estratégicos en clientes. Mantiene en su día a día conversaciones con interlocutores corporativos sobre sus procesos de negocio y les ayuda a identificar y solucionar puntos de mejora relacionados con la gestión de gastos de viaje. Por lo tanto sus tareas diarias comprenden: • Realización de llamadas a potenciales clientes gestionando oportunidades provenientes de los diferentes canales de generación de demanda. En ningún caso hay que hacer llamadas a puerta fría. • Mantener conversaciones con interlocutores corporativos. • Calificar y hacer evolucionar oportunidades comerciales. • Realizar demostraciones de producto (online). • Usar herramientas CRM. • Depurar y generar nuevas estrategias para el tratamiento de oportunidades. Como candidato seleccionado te incorporarás a un equipo de 8 personas y reportarás a la Responsable de Inbound Marketing. Nuestro candidato ideal será una persona motivada, metódica, tenaz, orientada a objetivos y con un claro enfoque comercial, así mismo aportará: Disponibilidad de incorporación inmediata. Formación medio o superior de base. No descartaremos por procedencia formativa. Aunque no es necesaria experiencia previa, buscamos a alguien con un marcado carácter comercial. Alguien que se sienta cómodo al teléfono atendiendo posibles futuros clientes. Esta posición ofrece una vía de entrada al mundo de las ventas. Excelentes habilidades comunicativas. Habilidad en el uso de las nuevas tecnologías. La experiencia en el uso de CRM’s o herramientas de marketing online será un plus (Hubspot…). Se valorará positivamente conocimientos de italiano o inglés, pero no es imprescindible.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
19/11/2018 Operari Bugaderia
Empresa de les Terres Ebre cerca operari/a per bugaderia industrial. Residència a Tortosa o rodalies. Tasques i funcions: • Preparar roba per rentadores i assecadores. • Plegar la roba i aparellar (uniformes laborals). • Empaquetar roba per enviament. Competències: Iniciativa – autonomia. Responsabilitat. Treball en equip. Habilitat en tasques manipulatives amb precisió i rapidesa. Apta per feines amb esforç físic. Carnet B. Valorable per realitzar puntualment tasques de repartiment (vacances del personal) Incorporació immediata. Jornada parcial matins. Contracte inicial de tres mesos renovable. Opcions de continuïtat.
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
20/09/2018 ENCARREGAT/ADA DE PRODUCCIÓ amb discapacitat
Encarregat/ada de la producció de la secció assignada. - Distribució de les persones en els diferents llocs de treball. - Control del treball de cada un dels operaris. - Comprovació del compliment i ordre de prioritats dels clients en el processat de la roba. - Control del rebuig produit pel client i anotació de la fulla de producció. - Procurar l'ordre i la cura de la secció. - Cumplimentació de les fulles de producció, anotació de contadors. - Passar les novetats i observacions de la secció en el canvi de torn. - Procurar que les ordres rebudes dels seus superiors es duguin a terme.
POLIGONO INDUSTRIAL EL CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
22/08/2018 Cambrer amb experiència - Baix Ebre
Empresa ubicada al Baix Ebre precisa cambrer amb experiència per incorporació immediata. Preferentment home entre 20 i 45 anys. Important que tingui experiència demostrable en el sector.
ALDEA, L' 2 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 2