Ofertes

Ofertes en curs o publicades per l'Agència de Col·locació

Data Títol Localitat Vacants Estat
18/09/2017 Electromecànic
Empresa del sector metal·lúrgic, dedicada a la fabricació de conductes d'aire, precisa incorporar a un mecànic industrial - electromecànic.
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
15/09/2017 CARNISSER/A TORTOSA
Cadena supermercats dedicada al sector de la alimentació (supermercats SPAR), amb un sòlid projecte de expansió. Necessita cobrir diferents llocs de treball: CARNISSERS/ES per a un centre de TORTOSA. Com a professional de carnisseria haurà de conèixer les tècniques de tall, recomanar i assessorar als clients sobre el sortit de la secció, tant a nivell de la seva qualitat i producte fresc com a nivell de ofertes i preus, muntatge de la parada, control de mermes, mantindre i promocionar la secció. Experiència mínima: 1 any
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
12/09/2017 Fontanero para Holanda
Empresa de servicios de fontanería precisa fontaneros para trabajar en Paises Bajos, .La empresa facilita asesoramiento en el pais, casa y otros gastos.
ELX/ELCHE 20 Activa Veure oferta
08/09/2017 Responsable de obras
Tecnico instalador de calefacción y aire acondicionado, con experiencia demostrada, para incorporación a oficina técnica y control de obras. Conocimientos de excel y autocad Se valorara formación reglada en instalaciones de calefacción y aire acondicionado
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
07/09/2017 GEROCULTOR RESIDÈNCIA
- Mobilitzacions, ajut als usuaris per llevar-se, vestir-se, higiene personal, entre d’altres. - Donar menjar a aquells usuaris que no puguin fer-ho per si mateixos. - Administració de medicació i realització de determinades cures, tot sota la supervisió del personal sanitari. - Realització de canvis posturals. - Acompanyar a l’usuari en les sortides, passejos, gestions, excursions, jocs i temps lliure en general. - Comunicar les incidències i símptomes que afectin l’usuari. - Actua en coordinació i sota de la responsabilitat dels professionals dels quals depenguin directament. - Efectuar la neteja i manteniment dels utensilis del resident, fer els llits, recollir la roba, portar-la a la bugaderia i/o rentar-la i col•laborar en el manteniment de les habitacions. - Entre d’altres pròpies de la categoria.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
30/08/2017 Enfermero/a residencia geriátrica
Atención higiénico-sanitaria a los usuarios del centro (control constantes vitales, administración de medicación, curas, etc)
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
29/08/2017 ABM BDR
Tenim obertes 2 vacants: una per al mercat espanyol i l'altra per al mercat francès. Per tant, estem buscant una persona amb castellà natiu i una altra amb francès natiu. Estem buscant un BDR. La missió d'aquesta posició és contactar amb empreses que puguin acabar sent clients de Captio, presentar-los el producte, generar relacions de confiança, fer alguna demo, etc i quan la oportunitat comercial estigui creada i hagi generat interès en el nostre producte, l'haurà de derivar al equip comercial, per a que vagin a visitar al client si és necessari i tanquin la venta. És una posició que no requereix mobilitat, ja que tots els contactes amb clients els farà de forma remota (per telèfon, mail, xarxes socials, etc). Haurà de contactar amb grans empreses i parlar amb directors financers o de RRHH, tots ells perfils molt complexos i de difícil accès, per tant, és imprescindible que aquesta persona tingui unes molt bones habilitats comunicatives. Imprescindible també que tingui experiència en venta al telèfon.
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
28/08/2017 SUPPORT ASSISTANT (HELPDESK)
La misión de esta posición es realizar una primera capa de soporte a los usuarios de Captio. Ello implica las siguientes funciones:  Gestión de las peticiones de usuarios entradas por nuestra herramienta de Helpdesk. Clasificación, priorización, seguimiento.  Resolución de tiques de primer nivel: dudas funcionales y asistencia básica  Escalado de bugs al equipo técnico cuando se requiera  Mantenimiento del centro de ayuda  Dar soporte al Support Manager en las tareas que pueda requerir
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
11/08/2017 CARNISSER/A TORTOSA
Cadena supermercats dedicada al sector de la alimentació (supermercats SPAR), amb un sòlid projecte de expansió. Necessita cobrir diferents llocs de treball: CARNISSERS/ES per a un centre de TORTOSA. Com a professional de carnisseria haurà de conèixer les tècniques de tall, recomanar i assessorar als clients sobre el sortit de la secció, tant a nivell de la seva qualitat i producte fresc com a nivell de ofertes i preus, muntatge de la parada, control de mermes, mantindre i promocionar la secció. Experiència mínima: 1 any
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
31/07/2017 ASESOR FINANCIERO
Asesor financiero de banca seguros. Control de inversiones en mercados de valores. Se precisan dotes comerciales y buena atención al público.
TORTOSA 5 Activa Veure oferta
20/07/2017 PROFESORES INGLES
Seleccionamos educadores para clases de ingles extraescolares desde Educación Infantil hasta la ESO en Centros Educativos, para Tortosa, Amposta y San Carlos de la Ràpita. Nivel mínimo inglés B2. Se valorará conocimientos en la preparación de examenes Cambridge.
TORTOSA 10 Activa Veure oferta
17/07/2017 ENCARREGAT/DA DE BOTIGA
Missió/Objectiu: Millorar i incrementar les vendes de la botiga. Millorar els resultats tant en les seccions com en l’autoservei. Minimització de mermes i pèrdues desconegudes. Funcions: Gestió de comandes, motivació del personal, gestió de botiga. Tasques: Control de rotures d’stock, control de dates de caducitat, control de fronteig de productes, supervisió d’entrades de mercaderies, supervisió de caixes registradores. Formació dels caixers/es. Solució d’incidències a la botiga. Report diari al supervisor. Eines i Equips de Treball: TPV (Terminal Punt de Venda), muntacàrregues.
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
07/07/2017 Encarregat de taller
Empresa de Roquetes recerca un encarregat de taller de mecànics d'electricitat
ROQUETES 1 Activa Veure oferta
30/06/2017 operario/a
Proceso de selección continuo Funciones - Lavado, procesado y clasificado de ropa. - Planchado de ropa. - Clasificación de ropa por cliente. Requisitos - Poseer certificado de discapacidad igual o superior al 33%. o una incapacidad permanente total. - Poder estar de pie toda la jornada laboral. - Movilidad fluida bimanual ( de las dos manos). - Autonomia. Se ofrece: - Contrato temporal con posibilidades reales de incorporación estable en la plantilla. - Salario anual 14000 - 14 pagas.
TORTOSA 8 Activa Veure oferta
21/06/2017 mencánico mantenimiento
Funciones - Mantenimiento de máquinas e instalaciones - Reparación de las averías ocasionales de las máquinas - Modificación y mejora de la maquinaria e instalaciones - Mantenimiento preventivo y limpieza de las máquinas. - Cumplimentación de los partes de incidencias de maquinarias, según los procedimientos establecidos - Control del almacén de repuestos - Control de toda la documentación relativa a las máquinas y a los equipos de las instalaciones
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 2