Ofertes

Ofertes en curs o publicades per l'Agència de Col·locació

Data Títol Localitat Vacants Estat
24/11/2017 Auxiliar de taller per impremta
Persones per carregar màquines i manejar palets
TORTOSA 3 Activa Veure oferta
22/11/2017 Ajudant/a de cuina
Es busca ajudant/a de cuina amb experiència i també nocions de cuina. L'horari de treball és de 24 hores setmanals distribuïdes en 2 dies de 8 hores i 2 dies de 4 hores. Possibilitat d'ampliar la jornada a completa. La persona ha de disposar de vehicle.
ALDEA, L' 1 Activa Veure oferta
21/11/2017 Auxiliar administratiu/iva joves inscrits Garantia Juvenil
Oferta pública per a la contractació en règim laboral temporal de Joves inscrits al Programa Garantia Juvenil. Es requereix Auxiliar administratiu/iva. S'ofereix contracte laboral temporal a temps complert categoria C2 en la modalitat d’obra o servei determinat d’una durada de 6 mesos. Titulació requerida Cicle formatiu de grau Mig, certificat de professionalitat nivell 1 o 2 en l’especialitat administrativa. Inscripcions al procés de selecció a l’OTG de Tortosa fins al dia dijous 23 de novembre de 2017 a les 14.00.
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
21/11/2017 Tècnic/a de suport jurídic-contractació administrativa joves inscrits Garantia Juvenil
Oferta pública per a la contractació en règim laboral temporal de Joves inscrits al Programa Garantia Juvenil. Es requereix Tècnic/a de suport jurídic-contractació administrativa contractat mitjançant contracte laboral temporal a temps complert categoria A1 en la modalitat d’obra o servei determinat d’una durada de 6 mesos. Titulació requerida graduat en dret, ciències polítiques i administratives. Inscripcions al procés de selecció a l’OTG de Tortosa fins al dia dijous 23 de novembre de 2017 a les 14.00.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
21/11/2017 Restaurant - Braseria en traspàs
Restaurant Braseria en traspàs. Especialitat en carns a la brasa i menús diaris a base de cuina casolana. Persones interessades enviar el currículum per tal d'establir una entrevista.
TIVENYS 1 Activa Veure oferta
21/11/2017 Dinamitzador/a juvenil joves inscrits Garantia Juvenil
Oferta pública per a la contractació en règim laboral temporal de Joves inscrits al Programa Garantia Juvenil. Es requereix dinamitzador/a juvenil contractat mitjançant contracte laboral temporal a temps complert categoria B en la modalitat d’obra o servei determinat d’una durada de 6 mesos. Titulació requerida de Cicle Formatiu de Grau Superior integrador social, animador sociocultural, educació infantil, mediació comunicativa o promoció a la igualtat de gènere. Inscripcions al procés de selecció a l’OTG de Tortosa fins al dia dijous 23 de novembre de 2017 a les 14.00.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
21/11/2017 Ajudant/a de mecànic
Empresa dedicada a la venta d'accessoris i de manteniment de vehicles cerca un ajudant/a de mecànic a mitja jornada per a incorporació immediata. Preferentment amb estudis de Grau Mitjà o Superior en Mecànica.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
21/11/2017 Tècnic/a en documentació joves inscrits Garantia Juvenil
Oferta pública per a la contractació en règim laboral temporal de Joves inscrits al Programa Garantia Juvenil. Es requereix tècnic/a en documentació contractat mitjançant contracte laboral temporal a temps complert categoria A1 en la modalitat d’obra o servei determinat d’una durada de 6 mesos. Titulació requerida de grau en història, especialitat arqueologia. Inscripcions al procés de selecció a l’OTG de Tortosa fins al dia dijous 23 de novembre de 2017 a les 14.00.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
20/11/2017 Cuiner/a
Es cerca cuiner/a amb experiència i coneixements en el sector, actiu/va, responsable i iniciativa. L'horari de treball és de dilluns a dissabtes en torn de migdia ( de 10 a 16 hores, aproximadament) i torn de nit ( de 19 a 23 hores aproximadament).
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
20/11/2017 Cambrer/a
Es cerca cambrer/a amb experiència en el sector, actiu/va, responsable i bona presència. L'horari de treball és de dilluns a dissabtes en torn de migdia ( de 12 a 16 hores, aproximadament) i torn de nit ( de 19 a 23 hores aproximadament).
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
17/11/2017 Netejadora amb discapacitat
Es recerca una netejadora per a una empresa important de Tortosa IMPRESCINDIBLE 33% DE DISCAPACITAT FÍSICA O SENSORIAL
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
13/11/2017 Enquestadors/es misteriosos
Es busca personal misteriós com a enquestador/a per visitar òptiques distribuïdes per totes les poblacions de Catalunya.
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
06/11/2017 Ajudant de carnisseria o dependenta
Es buscar ajudant de carnisseria o dependenta. Jornada completa o parcial.
TORTOSA 1 Activa Veure oferta
03/11/2017 Encarregat d'obra
S'ofereix contracte temporal. Empresa que es dedica a l'obra civil i la realització de rases per a telecomunicacions i subministres, cerca per dirigir un grup d'operaris i duu a terme una obra. Preferible tenir curs de prevenció de riscos laborals i experiència en el sector. Disponibilitat per quedar-se fora de casa durant la setmana (localització de les feines tota Catalunya i província de Castelló), Carnet de conduir i vehicle propi per desplaçar-se a la feina Facilitat de treballar en equip.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
03/11/2017 Xòfer de màquina (giràtoria, retro mixta i mini)
S'ofereix contracte temporal. Empresa que es dedica a l'obra civil i la realització de rases per a telecomunicacions i subministres. Preferible tenir curs de prevenció de riscos laborals i experiència en el sector. Disponibilitat per quedar-se fora de casa durant la setmana (localització de les feines tota Catalunya i província de Castelló), Carnet de conduir i vehicle propi per desplaçar-se a la feina Facilitat de treballar en equip.
DELTEBRE 1 Activa Veure oferta
Pàgina 1 de 3