Xòfer repartidor/a productes càrnics Tortosa

Publicada: martes, 29 de octubre de 2024

Per inscriure's a aquesta oferta,
Per inscriure's a aquesta oferta, Inicia sessió, o si no estàs registrat/a, registra't com a candidat/a.

Codi


116-30PLUS-2024

Descripció


Empresa familiar dedicada a l'elaboració i distribució de productes càrnics busca repartidor per als seus productes.

Vacants


1

Es busca persona per repartir productes càrnics.

Requisits

  • Ser major de 30 anys, preferiblement de 45 anys o més i/o en situació d'atur de llarga durada (12 mesos en els últims 18 mesos).
  • Residir al municipi de Tortosa.
  • Ser DONO (Demandant d'Ocupació No Ocupat).
  • Tenir Carnet B
  • Tenir tots els punts
  • Bona actitud i tracte amb els clients
  • Puntualitat
  • Responsabilitat

Funcions:

  • Recollir productes.
  • Carregar vehicles.
  • Planificar rutes de lliurament.
  • Lliurar productes.
  • Organitzar productes.
  • Garantir la satisfacció del client.
  • Resoldre incidències.
  • Conduir vehicles de transport.
  • Optimitzar temps de lliurament.
  • Conèixer les condicions de lliurament.

S'ofereix:

  • Jornada laboral de 40 hores setmanals.
  • incorporació immediata.
  • Horari de 8 a 13 i de 16 a 19 h de dilluns a divendres.
  • Salari segons conveni 

Localitat, Província


TORTOSA, Tarragona

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudis primaris incomplets

Permisos de Conduir


B

Vehicle propi


No es requereix vehicle propi.

Idiomes


No es requereix cap idioma específic.

Ocupacions


No es requereix cap ocupació específica.

Àmbits de selecció de candidats/as


Local

Tipus de Jornada


Completa

Comparteix aquesta oferta


Informació sobre Cookies

  • Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per recopilar informació que ajudi a optimitzar la seva navegació web.
  • No s'utilitzen cookies per recollir informació de caràcter personal.
  • Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació o conèixer com canviar la configuració, en la nostra Política de Cookies.