Ofertes

Ofertes

Data Títol Localitat Vacants Estat
19/07/2018 Cap de Cuina ( Terra Alta )
Es cerca un/a Cap de Cuina, per planificar, organitzar i supervisar el subministrament, la preparació i la manera de cuinar els aliments i la confecció dels diferents plats que s'elaboren a la cuina de l'Hotel. Dirigirà i coordinarà la feina del personal de cuina per tal que sigui eficient. Valorable experiència en cuina de 5a gamma. Oferim: contracte estable, allotjament i dietes.
ARNES 1 Activa Veure oferta
03/07/2018 2 Netejadors/es per a Tortosa
Tasques de neteja en oficines i comunitats de veïns a Tortosa. (abstenir-se resta de poblacions).
TORTOSA 2 Activa Veure oferta
06/06/2018 CONDUCTOR/A C+CAP+TACOGRAF ( preferiblement discapacitat)
Es busca un conductor/a amb carnet c+cap+tacògraf per a incorporació immediata a Ilunion bugaderies ( ONCE)
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
12/04/2018 CAP DE TRANSPORTS
Funcions: Control de Quilometratge de vehicles Control de consums per a la flota així com del control de la correcta utilització de les targetes flota Cura d'imatge de vehicles. Neteja i desinfecció de vehicles. Elaborar informes del consum de combustible en base als informes proporcionats pel proveïdor Control i actualització del CAP de conductors. Control de targeta de tacògraf digital Certificació d'activitats. Control de temps i fulls de ruta. Sancions de trànsit següent i prevenció. Control de carros. Seguiment i control albarans de lliurament. Seguiment i control de pesatge de brut.
CAMP-REDO 1 Activa Veure oferta
31/01/2018 Restaurant - Braseria en traspàs
Restaurant Braseria en traspàs. Especialitat en carns a la brasa i menús diaris a base de cuina casolana. Persones interessades enviar el currículum per tal d'establir una entrevista. Preu del traspàs : 30.000€
TIVENYS 1 Activa Veure oferta
Pàgina 2 de 2