Informador/a ambiental

Publicada: jueves, 5 de julio de 2018

Tornar a ofertes

Descripció


Actualment seleccionem una persona per atendre i informar als veïns del Deltebre respecte el procés de participació ciutadana del Pla d´Ordenació Urbanística Municipal de Deltebre a la Biblioteca del poble. La duració del contracte serà del 16/07 al 18/10 i la distribució horària serà la següent: del 16 de juliol fins al 10 d'agost: tots els matins de 10h a 13.30h i totes les tardes de 16.30h a 20h. El dissabtes inclosos en aquest període, també, de 10h a 13.30h. del 13 d'agost fins al 31 d'agost: tots els matins de 10h a 13.30h. Tancat dissabtes del 3 de setembre fins al 19 d'octubre: dimarts i dijous matí i tarda (de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h) i els dissabtes de 10h a 13.30h.

Vacants


1

Contingut


PERFIL:

Persona vinculada a professions relacionades amb l´urbanisme: Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació, Grau en Enginyeria, Grau Ciencies Ambientals, Cicles formatius de Delineant de construcció, obra civil...
Coneixements de planejament urbanístic, ordenació del territori, interpretació de plànols, coneixement de materials, criteris mediambientals en l’urbanisme,..
Dots comunicatives.
Vehicle per arribar al lloc de treball

Localitat, Província


DELTEBRE

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudios secundarios, Enseñanzas de grado medio de formación profesional específica

Permisos de Conduir


B

Es requereix vehicle propi


Idiomes

Idioma Nivell Lectura Nivell Escriptura Nivell Parlat
Català Nativo Nativo Nativo

Ocupacions

Técnicos y Profesionales Científicos e Intelectuales
Ocupaciones Elementales

Àmbits on es desenvoluparà el lloc de treball


Provincial

Comparteix aquesta oferta