PINTOR DE MANTENIMENT

Publicada: lunes, 18 de junio de 2018

Tornar a ofertes

Descripció


Empresa especialitzada en tasques de manteniment i construcció precisa incorporar pintor. Experiència mínima acreditable en el sector: dos anys. Persona responsable, detallista, amb capacitat organitzativa, acostumat al treball en equip. Resident a Tortosa o rodalies. Carnet B. Jornada completa partida de dilluns a divendres.

Vacants


1

Contingut


Capacitats:

  • Complir normes de seguretat, higiene, medi ambient i estàndards de qualitat
  • Realitzar treballs preparatoris de superfícies a pintar i / o envernissar, segons normes de seguretat, qualitat i medi ambient d'acord a especificacions tècniques del projecte.
  • Aplicar pintura i / o vernís, d'acord a normes de seguretat, qualitat i medi ambient d'acord a especificacions tècniques del projecte.
  • Distingir tipus de paper de vidre. Tipus de diluents i solvents. Tipus de superfícies. Tractaments bàsics de superfícies. Classificació i aplicació de les pintures segons superfície. Eines requerides per a l'activitat. Distingir diferents tipus de pintures i / o vernissos.
  • Conèixer i utilitzar de manera adients les eines equips i materials requerides per l’activitat: Brotxa. Corró. Pintura. Pistola (polvoritzador). Compressor d'aire. Bastides i escales. Cinta d'emmarcar. Plàstic per protegir superfícies. Mascareta amb filtres. Paper de vidre de diferents gruixos. Llana, espàtula i molinet. Elements de seguretat com ara: casc, sabates de seguretat, arnès, corda de vida, guants etc.

Localitat, Província


CAMP-REDO

Nivell Formatiu i Acadèmic mínim


Estudios secundarios, Primera etapa de educación secundaria con título de graduado escolar o equivalente

Permisos de Conduir


B

Es requereix vehicle propi


Idiomes

Idioma Nivell Lectura Nivell Escriptura Nivell Parlat
Català Medio Medio Medio
Español Medio Medio Medio

Ocupacions

Pintores, Empapeladores y Afines

Àmbits on es desenvoluparà el lloc de treball


Comarcal

Comparteix aquesta oferta